Regendagje met de buffels

Ik werk als student in een dierentuin en dagen zoals deze zijn werkelijk het ergste dat je kan overkomen. Als de weerman regen voorspelt, laten de meesten hun plannen voor een bezoek al snel varen. Minder bezoekers en dus ook minder werk. “Leuk toch?” zeggen vele bezoekers. Ik kan me best voorstellen dat het wel eens leuk is op JOUW werk als je eens niets te doen hebt. Maar ik? Ik zit een hele dag op een stoel te wachten op klanten die misschien een dierenknuffel komen kopen.

Door de onophoudelijke regen had ik werkelijk het gevoel dat alle bezoekers al rond 14u. naar huis vertrokken. Wat heb ik me doodverveeld zeg. De radio speelt telkens dezelfde nummers. Man wat ben ik Zayn FT. Taylor Swift beu gehoord zeg. Ook had ik alles al gepoetst. Gisteren ook al. Je kan niet blijven stof vegen, he? De ramen lappen met die weer is ook bezigheidstherapie.

buffel
De Amerikaanse Buffel in al zijn glorie (bron)

Was het maar snel terug warm weer. Of nog beter: terug zomer! Ik zou me al beter amuseren om mijn studentenjob. Toch blijf ik mijn studentenjob adoreren. Ik zou nergens liever willen werken! Vandaag zat ik tussen de wapiti’s en de Amerikaanse Buffels. Een leuker uitzicht kan je haast niet hebben! Na regen komt zonneschijn, en zo is dat ook in mijn werk!

 

Hoe brengen jullie een een regendagje door?

Groetjes

Victoria


15 reacties op ‘Regendagje met de buffels

  1. Leuke studentenjob :-). Ik spendeer zo’n regendag eigenlijk liefst thuis. Een beetje lezen, beetje bloggen, series kijken… En me dan vooral niet schuldig proberen voelen omdat ik zo lui ben.

    Geliked door 1 persoon

  2. dat lijkt mij ook een mooi baantje
    en wat je zegt , na regen komt de zon
    wat ik op regenachtige dagen doe , ja dat is nu makkelijker sinds ik met pensioen ben
    op het werk ging dat gewoon door ongeacht het weer , en ik werkte buiten bbbrrr
    nu ben ik met mooi weer in de natuur , en met regen doe ik het HuisHaten 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie