Over Victoria

Ik zal hier nog wat verder over mij uitweiden. Wie ben ik nu eigenlijk?

Onderwerp van de blog

img_20161219_125239Dit is mijn eerste echte blog. Daarvoren had ik al een blog, die over mijn Erasmusavontuur gaat, bedoeld voor vrienden en familie om me te kunnen volgen. Ik vond het schrijven zó leuk, dat ik nu een nieuwe blog heb, ook bedoeld voor een groter publiek. Ik heb geen idee waar ik écht goed over kan schrijven. Kiezen is verliezen, daarom kies ik geen vast onderwerp. Af en toe wil ik wel eens mijn mening kwijt. Maar ik schrijf ook wel graag over beauty of lifestyle. We zien wel waar dit naartoe gaat zeker?
 

Studies

Momenteel zit ik in mijn masterjaar. Ik studeer voor tolk Vlaamse Gebarentaal – Duits. Ondertussen heb ik ook verschillende jaren Nederlands gehad. Talen zijn echt mijn passie. Waarom die twee talen? Ten eerste koos ik Duits gewoon omdat het een erg moeilijke taal is en ik dat gewoon een uitdaging vond. Ondertussen ben ik werkelijk verliefd op de taal en het land. En Vlaamse Gebarentaal, hoe ben ik daar opgekomen? Echt een interessant verhaal heb ik daar niet over. Ik zag in de brochure dat de universiteit dat aanbood en na een initiatieles besloot dat ik te studeren. Maar ondertussen ben ik ook verliefd geworden op de taal. Het is dan ook mijn droom om tolk Vlaamse Gebarentaal te worden.

Hobby’s

Sinds enkele jaren schrijf ik mijn eigen verhalen. Jammer genoeg maak ik ze zelden af. Ik ben al met tientallen verhalen begonnen. Telkens vond ik het verhaal gewoon slecht en gaf ik op. Ik schreef enkel romantische verhalen, maar nu ben nu overgeschakelde op een nieuw genre. Aan mijn eerste avontuurlijk/fantasy verhaal heb ik al heel wat geschreven en ik ben niet van plan weer met een nieuw te beginnen alvorens dit af te maken.

Ik kon eerst tekenen alvorens ik kon schrijven. Het is nog steeds een ware passie van mij, maar ik besteed er te weinig tijd aan. Ooit kon ik prachtige portretten maken (al zeg ik het zelf), maar na enkele jaren stilzitten, is mijn niveau drastisch achteruit gegaan. Mijn goed voornemen voor 2017 is zeker en vast vaker tekenen!

Fotografie beschouw ik in zekere zin ook wel als een hobby van mij. Ik heb een spiegelreflexcamera, maar echt heel goed kan ik er nog niet zo goed mee werken. Vaak neem ik foto’s gewoon met mijn gsm. Als ik met de fiets onderweg ben stop ik vaak onderweg om gewoon even een foto te nemen van een landschap.

Dus ja, dat is zo een kleine samenvatting van wie ik ben. Hopelijk bevalt de blog jullie!

Groetjes

Victoria