Fashionista weddenschap

Lieve bloggers from all over the weurld. Ik heb een vraag voor jullie, het gaat hier eigenlijk over een weddenschap. Mijn kledingstijl is… Apart. Veel kleur, nogal hippie. De laatste tijd probeer ik toch ook eens wat zwart. Dat laatste bevalt mijn vriend niet zoveel. Hij heeft namelijk liever de kleurrijke Victoria aan zijn zijde.

Mijn laatste kledingkeuze vond hij dan ook maar niets. Ik hou van Game of Thrones en ook van harembroeken (of drollenvangers voor de haters). Dus wat doe je eraan? Hij had kritiek waar Jani Kazaltzis nog wat van kan leren.

Ik vond mijn kledingkeuze wΓ©l geslaagd! Wat denken jullie? Het is niet mijn beste outfit, ja. Maar vinden jullie dit een goede outfit om buiten te komen? Eerlijk duurt het langst!

Om jullie gerust te stellen, alles gaat nog steeds goed tussen mij en mijn vriend hoor!

Groetjes

Victoria

Advertenties

31 thoughts on “Fashionista weddenschap

  1. Een paar all stars, dat zou het afmaken! Als jij je maar goed voelt in de kleding die je draagt (zolang je geen rompertjes aantrekt met ‘Daddy’s little girl’, maar heb zo een idee dat je daar toch niet meer in past!) Xoxo

    Liked by 1 persoon

  2. Het belangrijkste is, dat je je lekker voelt in je kleding. Durf te experimenteren.
    Kies eens voor een lange harembroek en probeer er hakjes onder en een wat strakker shirt. Zo kun je met een en hetzelfde kledingstuk heel veel creaties creΓ«eren. Zo op het oog, lijk je mij een wintertype. Zwart kun je dus heel goed hebben net als kleur maar dan eerder donkere tinten. Dus legergroen, ipv appeltjesgroen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s