Mijn Downton-Abbeykapsel

Zitten hier fans van Downton Abbey? Jammer genoeg is de serie al even ten einde, maar toch blij ik een grote fan! Niet alleen het verhaal spreekt me aan, maar ook de kapsels en jurken. Vandaag wil ik jullie graag variatie op het kapsel tonen.

Voor zij die het televisieprogramma niet kennen, het is een familietragedie in the golden twenties. Zeker de moeite waard eens te bekijken! De kapsels zijn dus ook typisch voor die tijd. Vaak lijkt het haar netjes naar achteren gewikkeld in een mooie dot zoals op onderstaande foto’s:

Sybil 1
@bron
Haar
@bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn techniek is eigenlijk vrij simpel. Je begint vooraan en je neemt een lok. Je draait die rond en je neemt na elke draai een lok extra mee in je draai. Wanneer je al je lokken haar mee hebt, maak je die vast met een rekkertje. Doe aan de andere kant hetzelfde en breng de twee staarten tezamen.Β Dan krijg je dit:

WIN_20170427_084902 (2)-COLLAGE

Het is echt niet moeilijk, want zelfs ik die niet eens mijn haar kan vlechten, kan dit! Ik heb kort haar, dus erg volumineus is mijn dot niet, het gaat zeker ook voor kort haar!

Nog een tip: gebruik haarlak om het kapsel vast te zetten want bij mij kwam het los zonder haarlak.

Wat denken jullie?Β 

Advertenties

18 thoughts on “Mijn Downton-Abbeykapsel

    1. Ja op dat vlak zit ik wil in tweestrijd… Ik vind mijn haar heel leuk als het lekker kort is, maar ik wil ook nog wel eens experimenteren πŸ˜€ Voorlopig laat ikhet nog even groeien πŸ™‚ Dankjewel! πŸ˜€

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s