Top 5 adembenemende muziek van Game of Thrones

ER KOMEN GEEN SPOILERS!

In de zomer wordt het zevende seizoen uitgezonden en ik wacht het vol spanning af! Veel woorden wil ik er niet aan vuil maar (uit angst iets te spoilen), maar man wat is dat laatste seizoen spannend geëindigd! Buiten de verhaal spreekt de muziek mij ook heel hard aan en ik ben ook een grote fan filmmuziek. Daarom geef ik jullie mijn top 5 van de prachtigste muziek van Game of Thrones.

5. The North remembers

Zeer triestige en melancholische muziek. Een mooi eerbetoon aan de gruwel. Het laat me steeds terugdenken aan de pijnlijke momenten voor het noorden. De noorderlingen hebben het namelijk nog niet al te makkelijk gehad in Game of Thrones.

4. Chaos is a ladder

Met die woorden omschreef Littlefinger chaos. Gelijk heeft hij, zeker in Game of Thrones. Het maakt je blind voor andere belangrijke zaken naast orde.

3. The throne is mine

Onheilspellend, als donkere wolken die over een paradijs trekken, zo zou je dit nummer kunnen omschrijven. Love it!

2. Dance of the dragons

Draken, een van de redenen waarom ik kijk. Daenerys is gewoonweg zó stoer met haar draken, niemand kan tegen haar op.  Ze is dan ook werkelijk een Khaleesi naar mijn hart. Wie echt het hoogtepunt van dit nummer wil horen, spoelt best door naar 2:00. Van dat stuk krijg ik steeds kippenvel.

1. The light of the Seven

Met deze muziek begon de laatste aflevering van seizoen zes en het kaartenspel werd nog eens goed geschud. Het waren tien zenuwslopende minuten om naar te kijken, maar ook de muziek neemt telkens mijn adem weg. Daarom hoort hij op de eerste plaats voor mij!

BIS: The rains of Castamere

De hymne van de Lannisters, die hoort hier toch ook zeker bij! Dit lied zal ik dan ook zeker op mijn trouwfeest afspelen, al was het maar om de gasten de stuipen op het lijf te jagen.

Kijken jullie naar Game of Thrones? Welke muziek beviel jullie het meest? 

Groetjes

Victoria

Advertenties

5 thoughts on “Top 5 adembenemende muziek van Game of Thrones

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s