U vraagt wij draaien, deel 1: Klik klik!

In een vorig blogbericht ‘Na een maand in de blogwereld‘, vroeg ik wat mijn lezers graag eens wilde lezen. Een van de fotoblogs die ik volg, Edward McDunn (zeker checken! Echt de moeite!), stelde een fotoblogpost voor. Bij deze: een fotopost! Hier komt ie! 

Londen

Londen.JPG

Niet echt de meest typische foto van Londen. Toch ben ik er een beetje trots op. Ik weet nog dat mijn beste vriend me zei dat luchtfoto’s toch nooit lukken. I proved him wrong.

Berlijn

berlijn
De enige bewerkte foto!

Een andere hoofdstad. Zeker de moeite waard voor wie er nog niet geweest is. Toegegeven, deze foto heb ik niet zelf getrokken, toch had ik al een idee dat dit de foto moest worden. ik wilde een dag- en nachtvergelijking. Het idee van de foto is dus wel echt van mij.

Düsseldorf

Düsseldorf.JPG

Hier ben ik onlangs nog geweest. Tenminste, zo voelt het toch. We bezochten de stad toen de kerstmarkt er nog stond. Als je naar een Duitse kerstmarkt geweest bent, kan je gewoonweg niet meer genieten van een Belgische kerstmarkt. Ik alleszins toch niet. De boog die over de brug stond vond ik werkelijk prachtig. Ik denk dat ik wel zo’n tien foto’s van dat ding genomen heb.

Sylt

Sylt.jpg

Duitsland heeft maar een kleine kust. Toch zeker de moeite waard! Sylt is een Duits eiland waar alle Duitse celebs hun buitenverblijf hebben. Peperduur om te wonen dus! Ook voor het strand moest toegang betaald worden. Weird… Maar het stand was wel betoverend mooi. Ik heb er dit kiekje genomen. Het doet me zo weer wegdromen naar Sylt.

Bomal

Ik denk niet dat veel mensen dit gehucht kennen. Het is een dorpje nabij Durbuy. Het werd mijn eerste vakantiebestemming met mijn vriend. Gezellig een caravannetje gehuurd omdat ik nog niet klaar was voor een tent (ik had dat nog nooooooit gedaan). Deze foto is voor de verandering geen landschap, maar ons middagmaal. We waren er echt trots op dat we zulke lekkernij in een caravan klaargemaakt hadden. Vooral de kleuren spreken me aan in de foto.

Bomal.jpg

Ziezo! Dat waren mijn favoriete foto’s. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben!

Heb jij een favoriet? Kennen jullie nog andere interessante fotoblogs?

Groetjes

Victoria

 

Advertenties

14 thoughts on “U vraagt wij draaien, deel 1: Klik klik!

  1. Ik zit nu toch echt met open mond naar deze foto’s te kijken Victoria! De opname “Londen” is erg mooi en knap gedaan,en is dan ook min favoriet, compliment hoor! Leuk dat je een link naar mijn site hebt geplaatst….bedankt.
    Groetjes, Edward.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s